Σοφία Μιχαλίτση / RADIO-THEATRE: Η ΝΕΚΡΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ Ανρύ ντε Μοντερλάν / Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Θλίψη στον χώρο της ελληνικής μουσικής γιατί ένα μεγάλο κεφάλαιο του ραδιοφώνου κλείνει σήμερα με το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση, . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση.

Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . «Το 1993 αποχαιρέτησα το "Καλησπέρα κύριε Έντισον", κάτι
«Το 1993 αποχαιρέτησα το "Καλησπέρα κύριε Έντισον", κάτι from www.womantoc.gr
Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Η σοφία μιχαλίτση υπήρξε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας από τα μέσα της δεκαετίας του '70. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η οποία διατέλεσε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας από . Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70.

Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της .

Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Η σοφία μιχαλίτση υπήρξε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας από τα μέσα της δεκαετίας του '70. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Θλίψη στον χώρο της ελληνικής μουσικής γιατί ένα μεγάλο κεφάλαιο του ραδιοφώνου κλείνει σήμερα με το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση, . Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο.

Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η οποία διατέλεσε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας από . Η σοφία μιχαλίτση υπήρξε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας από τα μέσα της δεκαετίας του '70. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Θλίψη στον χώρο της ελληνικής μουσικής γιατί ένα μεγάλο κεφάλαιο του ραδιοφώνου κλείνει σήμερα με το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση, .

Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . «Το 1993 αποχαιρέτησα το "Καλησπέρα κύριε Έντισον", κάτι
«Το 1993 αποχαιρέτησα το "Καλησπέρα κύριε Έντισον", κάτι from www.womantoc.gr
Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η οποία διατέλεσε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας από . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο.

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση.

Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο. Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η οποία διατέλεσε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας από . Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Η σοφία μιχαλίτση υπήρξε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας από τα μέσα της δεκαετίας του '70. Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Θλίψη στον χώρο της ελληνικής μουσικής γιατί ένα μεγάλο κεφάλαιο του ραδιοφώνου κλείνει σήμερα με το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση, . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Θλίψη στον χώρο της ελληνικής μουσικής γιατί ένα μεγάλο κεφάλαιο του ραδιοφώνου κλείνει σήμερα με το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση, . Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση.

Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . «Το 1993 αποχαιρέτησα το "Καλησπέρα κύριε Έντισον", κάτι
«Το 1993 αποχαιρέτησα το "Καλησπέρα κύριε Έντισον", κάτι from www.womantoc.gr
Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . Θλίψη στον χώρο της ελληνικής μουσικής γιατί ένα μεγάλο κεφάλαιο του ραδιοφώνου κλείνει σήμερα με το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση, . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι.

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση.

Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Η σοφία μιχαλίτση συνέδεσε την . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Θλίψη στον χώρο της ελληνικής μουσικής γιατί ένα μεγάλο κεφάλαιο του ραδιοφώνου κλείνει σήμερα με το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση, . Η σοφία μιχαλίτση υπήρξε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας από τα μέσα της δεκαετίας του '70. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η οποία διατέλεσε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας από .

Σοφία Μιχαλίτση / RADIO-THEATRE: Η ΝΕΚΡΗ Î'Î'ΣΙΛΙΣΣÎ' ΤΟΥ Î'νρύ ντε Μοντερλάν / Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο.. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Το θάνατο της σοφίας μιχαλίτση πενθεί το ελληνικό ραδιόφωνο. Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70.